Uw hond leert spelenderwijs op de hondenschool!

Het klinkt u misschien gek in de oren, maar uw hond zou eigenlijk ook naar school moeten! Een hond is in sommige opzichten net een kind; op jonge leeftijd moeten ze heel veel leren. Op de hondenschool leert uw hond spelenderwijs allerlei commando’s aan, leert hij zijn positie in het gezin kennen en groeien jullie dichter naar elkaar toe.

Wat leert uw hond op de hondenschool?

Natuurlijk is een hondenschool niet zoals een normale school, met klaslokalen vol met honden. Op een hondenschool worden vaak diverse hondentrainingen gegeven. Deze zijn gericht op het opvoeden van uw hond op een positieve manier, en jullie een goede relatie laten opbouwen. Want een hond raakt niet uit zichzelf gehoorzaam!
Op de hondentrainingen van de hondenschool leert uw hond onder andere verschillende commando’s, langs de lijn lopen en met andere mensen en honden omgaan. Veel hondenscholen zorgen dat dit op een leuke manier gebeurt, zodat uw hond het helemaal niet erg vindt om naar de hondenschool te gaan. Sterker nog, waarschijnlijk hebben jullie er veel plezier samen!

Kan ik ook privétraining krijgen op een hondenschool?

Ja, bij de meeste hondenscholen is dit een optie. Sommige honden zijn niet zo goed in de omgang met andere honden, of hebben een specifieke training nodig. Dan kunt u bij de hondenschool terecht voor privétraining. Hier leert uw hond de specifieke vaardigheden, voordat hij in een ‘klasje’ zijn training kan volgen, of om extra dingen te leren.
En daar is op de hondenschool uitgebreid gelegenheid voor. Maak hier dus vooral gebruik van, en kies alleen voor privétraining als uw hond extra vaardigheden moet leren of er echt een privétraining nodig is.

Train zelf je hond met een online puppycursus!
Share