Een betere band met je pup door een puppy cursus!

We weten allemaal wel dat de hond de ‘beste vriend van de mens’ is. En dat is meestal ook waar: een hond blijft zijn baasje eeuwig trouw en kan er altijd voor je zijn. Maar dat komt niet zomaar uit de lucht vallen, daar moet het baasje wel zijn best voor doen. Daarvoor is de puppycursus ontwikkeld!

Waarom is een puppy cursus belangrijk?

Een puppy is net als een klein kind: heel lief, maar ook ondeugend. Net als een kind moet ook een pup opgevoed worden. Zo wilt u natuurlijk dat jouw hond straks goed naar u luistert. Dat kan alleen als u er op jonge leeftijd mee begint: namelijk met een puppycursus! Op deze cursus leert uw puppy precies wat wel en niet mag.

Een puppycursus leert uw pup om zich te gedragen en met structuur om te gaan. Het helpt uw puppy om sneller zindelijk te worden, beter te luisteren aan de lijn, minder te bedelen en sneller commando’s te leren. Eigenlijk is een puppycursus onmisbaar als u uw hond goed wilt opvoeden.

Maar een puppy cursus levert meer op…

Als u tijdens de puppycursus zelf ook aanwezig bent, bouwt u direct een betere band op met uw pup. U bent namelijk veel in de omgeving van uw hond in de periode waarin dit het belangrijkst is: de puppytijd. Ook hier lijkt een puppy weer best veel op een kind: de eerste levensjaren zijn voor een kind heel belangrijk om een hechte band op te bouwen met de ouders.

Speelt u dus veel met uw puppy, en gaat u met hem of haar op puppycursus? Dan kunnen wij u garanderen dat jullie al vanaf het begin een goede band krijgen! U ziet uw pup opgroeien, bent de eerste die hem zijn naam leert, en ook de eerste commando’s. Dit blijft zo voor de rest van jullie tijd samen!

Train zelf je hond met een online puppy cursus!
Share

Geef een reactie